Quiz

The Story So Far

How close an eye have you been keeping this season’s Champions League? Are you up to speed with the tournament’s trivia? Here’s an opportunity to refresh your memory of the season to date with our Champions League quiz

1. Who released an Instagram story of themselves listening to the Champions League anthem in the car?

A) Erling Braut Haaland
B) Jürgen Klopp
C) Sergio Ramos

2. Top scorer Robert Lewandowski is averaging a goal every how many minutes?

A) 34.2
B) 43.7
C) 47.9


3. Who did the Cristiano Ronaldo "Siii" celebration after scoring at the Santigao Bernabéu?

A) Kylian MBappé (Paris)
B) Pablo Sarabia (Paris)
C) Emmanuel Dennis (Brugge)

4. Which fans hung a banner saying "A victory we'll remember for the rest of our lives" after their team qualified for the round of 16?

A) Atalanta's after beating Shakhtar
B) Leipzig's after winning in St Petersburg
C) Valencia's after winning at Ajax

5. Who tweeted "North London is Red!!!" during the group stage?

A) Arsène Wenger
B) Serge Gnabry
C) Mathieu Valbuena


6. Why did Salzburg coach Jesse Marsch make the headlines at Anfield?

A) For masterminding an extraordinary comeback
B) For a video of his half-time team talk going viral
C) For being the first American coach in the Champions League

7. Which player is known as Road Runner because of his pace?

A) Raheem Sterling
B) Timo Werner
C) Alphonso Davies

8. Who said: "My side started winning when we came into the road leading to the stadium"?

A) Lucien Favre
B) Diego Simeone
C) Frank Lampard

9. A record how many goals were scored in this season's group stage?

A) 298
B) 308
C) 318


10. How old is Leipzig coach Julian Nagelsmann?

A) 33
B) 36
C) 40

11. How many goals did new Chelsea signing Timo Werner score in the Champions League for Leipzig this season?

A) 8
B) 6
C) 4


Answers

1. A
2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. C


Results

0-4 Eliminated in the group stage. Better luck next season.
5-8 Exciting run to the quarters but no cigar this time.
9-11 The stars have aligned. This is definitely your year.

Penalty Pedigree

Etiam erat velit scelerisque in dictum non. Dictum non consectetur a erat nam at. Scelerisque felis imperdiet proin fermentum leo. Nibh tortor id aliquet lectus proin nibh nisl. Nulla at volutpat diam ut venenatis. At urna condimentum mattis pellentesque id nibh tortor id aliquet. Leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi. Dui vivamus arcu felis bibendum ut. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie. Adipiscing at in tellus integer feugiat scelerisque. In arcu cursus euismod quis. Dictum non consectetur a erat nam at lectus urna duis. Facilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus. At tempor commodo ullamcorper a lacus vestibulum sed arcu non. Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit pellentesque habitant. Vitae sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis. Ipsum consequat nisl vel pretium lectus quam. Elit sed vulputate mi sit amet mauris commodo quis. Pretium fusce id velit ut tortor pretium viverra suspendisse potenti.

1. Who released an Instagram story of themselves listening to the Champions League anthem in the car?

A) Erling Braut Haaland
B) Jürgen Klopp
C) Sergio Ramos

2. Top scorer Robert Lewandowski is averaging a goal every how many minutes?

A) 34.2
B) 43.7
C) 47.9


3. Who did the Cristiano Ronaldo "Siii" celebration after scoring at the Santigao Bernabéu?

A) Kylian MBappé (Paris)
B) Pablo Sarabia (Paris)
C) Emmanuel Dennis (Brugge)

4. Which fans hung a banner saying "A victory we'll remember for the rest of our lives" after their team qualified for the round of 16?

A) Atalanta's after beating Shakhtar
B) Leipzig's after winning in St Petersburg
C) Valencia's after winning at Ajax

5. Who tweeted "North London is Red!!!" during the group stage?

A) Arsène Wenger
B) Serge Gnabry
C) Mathieu Valbuena


6. Why did Salzburg coach Jesse Marsch make the headlines at Anfield?

A) For masterminding an extraordinary comeback
B) For a video of his half-time team talk going viral
C) For being the first American coach in the Champions League

7. Which player is known as Road Runner because of his pace?

A) Raheem Sterling
B) Timo Werner
C) Alphonso Davies

8. Who said: "My side started winning when we came into the road leading to the stadium"?

A) Lucien Favre
B) Diego Simeone
C) Frank Lampard

9. A record how many goals were scored in this season's group stage?

A) 298
B) 308
C) 318


10. How old is Leipzig coach Julian Nagelsmann?

A) 33
B) 36
C) 40

11. How many goals did new Chelsea signing Timo Werner score in the Champions League for Leipzig this season?

A) 8
B) 6
C) 4


Answers

1. A
2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. C


Results

0-4 Eliminated in the group stage. Better luck next season.
5-8 Exciting run to the quarters but no cigar this time.
9-11 The stars have aligned. This is definitely your year.

Read the full story
Sign up now to get access to this and every premium feature on Champions Journal. You will also get access to member-only competitions and offers. And you get all of that completely free!

1. Who released an Instagram story of themselves listening to the Champions League anthem in the car?

A) Erling Braut Haaland
B) Jürgen Klopp
C) Sergio Ramos

2. Top scorer Robert Lewandowski is averaging a goal every how many minutes?

A) 34.2
B) 43.7
C) 47.9


3. Who did the Cristiano Ronaldo "Siii" celebration after scoring at the Santigao Bernabéu?

A) Kylian MBappé (Paris)
B) Pablo Sarabia (Paris)
C) Emmanuel Dennis (Brugge)

4. Which fans hung a banner saying "A victory we'll remember for the rest of our lives" after their team qualified for the round of 16?

A) Atalanta's after beating Shakhtar
B) Leipzig's after winning in St Petersburg
C) Valencia's after winning at Ajax

5. Who tweeted "North London is Red!!!" during the group stage?

A) Arsène Wenger
B) Serge Gnabry
C) Mathieu Valbuena


6. Why did Salzburg coach Jesse Marsch make the headlines at Anfield?

A) For masterminding an extraordinary comeback
B) For a video of his half-time team talk going viral
C) For being the first American coach in the Champions League

7. Which player is known as Road Runner because of his pace?

A) Raheem Sterling
B) Timo Werner
C) Alphonso Davies

8. Who said: "My side started winning when we came into the road leading to the stadium"?

A) Lucien Favre
B) Diego Simeone
C) Frank Lampard

9. A record how many goals were scored in this season's group stage?

A) 298
B) 308
C) 318


10. How old is Leipzig coach Julian Nagelsmann?

A) 33
B) 36
C) 40

11. How many goals did new Chelsea signing Timo Werner score in the Champions League for Leipzig this season?

A) 8
B) 6
C) 4


Answers

1. A
2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. C


Results

0-4 Eliminated in the group stage. Better luck next season.
5-8 Exciting run to the quarters but no cigar this time.
9-11 The stars have aligned. This is definitely your year.

Penalty Pedigree

Etiam erat velit scelerisque in dictum non. Dictum non consectetur a erat nam at. Scelerisque felis imperdiet proin fermentum leo. Nibh tortor id aliquet lectus proin nibh nisl. Nulla at volutpat diam ut venenatis. At urna condimentum mattis pellentesque id nibh tortor id aliquet. Leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi. Dui vivamus arcu felis bibendum ut. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie. Adipiscing at in tellus integer feugiat scelerisque. In arcu cursus euismod quis. Dictum non consectetur a erat nam at lectus urna duis. Facilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus. At tempor commodo ullamcorper a lacus vestibulum sed arcu non. Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit pellentesque habitant. Vitae sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis. Ipsum consequat nisl vel pretium lectus quam. Elit sed vulputate mi sit amet mauris commodo quis. Pretium fusce id velit ut tortor pretium viverra suspendisse potenti.

Quiz

The Story So Far

How close an eye have you been keeping this season’s Champions League? Are you up to speed with the tournament’s trivia? Here’s an opportunity to refresh your memory of the season to date with our Champions League quiz

1. Who released an Instagram story of themselves listening to the Champions League anthem in the car?

A) Erling Braut Haaland
B) Jürgen Klopp
C) Sergio Ramos

2. Top scorer Robert Lewandowski is averaging a goal every how many minutes?

A) 34.2
B) 43.7
C) 47.9


3. Who did the Cristiano Ronaldo "Siii" celebration after scoring at the Santigao Bernabéu?

A) Kylian MBappé (Paris)
B) Pablo Sarabia (Paris)
C) Emmanuel Dennis (Brugge)

4. Which fans hung a banner saying "A victory we'll remember for the rest of our lives" after their team qualified for the round of 16?

A) Atalanta's after beating Shakhtar
B) Leipzig's after winning in St Petersburg
C) Valencia's after winning at Ajax

5. Who tweeted "North London is Red!!!" during the group stage?

A) Arsène Wenger
B) Serge Gnabry
C) Mathieu Valbuena


6. Why did Salzburg coach Jesse Marsch make the headlines at Anfield?

A) For masterminding an extraordinary comeback
B) For a video of his half-time team talk going viral
C) For being the first American coach in the Champions League

7. Which player is known as Road Runner because of his pace?

A) Raheem Sterling
B) Timo Werner
C) Alphonso Davies

8. Who said: "My side started winning when we came into the road leading to the stadium"?

A) Lucien Favre
B) Diego Simeone
C) Frank Lampard

9. A record how many goals were scored in this season's group stage?

A) 298
B) 308
C) 318


10. How old is Leipzig coach Julian Nagelsmann?

A) 33
B) 36
C) 40

11. How many goals did new Chelsea signing Timo Werner score in the Champions League for Leipzig this season?

A) 8
B) 6
C) 4


Answers

1. A
2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. C


Results

0-4 Eliminated in the group stage. Better luck next season.
5-8 Exciting run to the quarters but no cigar this time.
9-11 The stars have aligned. This is definitely your year.

Penalty Pedigree

Etiam erat velit scelerisque in dictum non. Dictum non consectetur a erat nam at. Scelerisque felis imperdiet proin fermentum leo. Nibh tortor id aliquet lectus proin nibh nisl. Nulla at volutpat diam ut venenatis. At urna condimentum mattis pellentesque id nibh tortor id aliquet. Leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi. Dui vivamus arcu felis bibendum ut. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie. Adipiscing at in tellus integer feugiat scelerisque. In arcu cursus euismod quis. Dictum non consectetur a erat nam at lectus urna duis. Facilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus. At tempor commodo ullamcorper a lacus vestibulum sed arcu non. Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit pellentesque habitant. Vitae sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis. Ipsum consequat nisl vel pretium lectus quam. Elit sed vulputate mi sit amet mauris commodo quis. Pretium fusce id velit ut tortor pretium viverra suspendisse potenti.

1. Who released an Instagram story of themselves listening to the Champions League anthem in the car?

A) Erling Braut Haaland
B) Jürgen Klopp
C) Sergio Ramos

2. Top scorer Robert Lewandowski is averaging a goal every how many minutes?

A) 34.2
B) 43.7
C) 47.9


3. Who did the Cristiano Ronaldo "Siii" celebration after scoring at the Santigao Bernabéu?

A) Kylian MBappé (Paris)
B) Pablo Sarabia (Paris)
C) Emmanuel Dennis (Brugge)

4. Which fans hung a banner saying "A victory we'll remember for the rest of our lives" after their team qualified for the round of 16?

A) Atalanta's after beating Shakhtar
B) Leipzig's after winning in St Petersburg
C) Valencia's after winning at Ajax

5. Who tweeted "North London is Red!!!" during the group stage?

A) Arsène Wenger
B) Serge Gnabry
C) Mathieu Valbuena


6. Why did Salzburg coach Jesse Marsch make the headlines at Anfield?

A) For masterminding an extraordinary comeback
B) For a video of his half-time team talk going viral
C) For being the first American coach in the Champions League

7. Which player is known as Road Runner because of his pace?

A) Raheem Sterling
B) Timo Werner
C) Alphonso Davies

8. Who said: "My side started winning when we came into the road leading to the stadium"?

A) Lucien Favre
B) Diego Simeone
C) Frank Lampard

9. A record how many goals were scored in this season's group stage?

A) 298
B) 308
C) 318


10. How old is Leipzig coach Julian Nagelsmann?

A) 33
B) 36
C) 40

11. How many goals did new Chelsea signing Timo Werner score in the Champions League for Leipzig this season?

A) 8
B) 6
C) 4


Answers

1. A
2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. C


Results

0-4 Eliminated in the group stage. Better luck next season.
5-8 Exciting run to the quarters but no cigar this time.
9-11 The stars have aligned. This is definitely your year.

Read the full story
Sign up now to get access to this and every premium feature on Champions Journal. You will also get access to member-only competitions and offers. And you get all of that completely free!

1. Who released an Instagram story of themselves listening to the Champions League anthem in the car?

A) Erling Braut Haaland
B) Jürgen Klopp
C) Sergio Ramos

2. Top scorer Robert Lewandowski is averaging a goal every how many minutes?

A) 34.2
B) 43.7
C) 47.9


3. Who did the Cristiano Ronaldo "Siii" celebration after scoring at the Santigao Bernabéu?

A) Kylian MBappé (Paris)
B) Pablo Sarabia (Paris)
C) Emmanuel Dennis (Brugge)

4. Which fans hung a banner saying "A victory we'll remember for the rest of our lives" after their team qualified for the round of 16?

A) Atalanta's after beating Shakhtar
B) Leipzig's after winning in St Petersburg
C) Valencia's after winning at Ajax

5. Who tweeted "North London is Red!!!" during the group stage?

A) Arsène Wenger
B) Serge Gnabry
C) Mathieu Valbuena


6. Why did Salzburg coach Jesse Marsch make the headlines at Anfield?

A) For masterminding an extraordinary comeback
B) For a video of his half-time team talk going viral
C) For being the first American coach in the Champions League

7. Which player is known as Road Runner because of his pace?

A) Raheem Sterling
B) Timo Werner
C) Alphonso Davies

8. Who said: "My side started winning when we came into the road leading to the stadium"?

A) Lucien Favre
B) Diego Simeone
C) Frank Lampard

9. A record how many goals were scored in this season's group stage?

A) 298
B) 308
C) 318


10. How old is Leipzig coach Julian Nagelsmann?

A) 33
B) 36
C) 40

11. How many goals did new Chelsea signing Timo Werner score in the Champions League for Leipzig this season?

A) 8
B) 6
C) 4


Answers

1. A
2. C
3. C
4. A
5. B
6. B
7. C
8. B
9. B
10. A
11. C


Results

0-4 Eliminated in the group stage. Better luck next season.
5-8 Exciting run to the quarters but no cigar this time.
9-11 The stars have aligned. This is definitely your year.

Penalty Pedigree

Etiam erat velit scelerisque in dictum non. Dictum non consectetur a erat nam at. Scelerisque felis imperdiet proin fermentum leo. Nibh tortor id aliquet lectus proin nibh nisl. Nulla at volutpat diam ut venenatis. At urna condimentum mattis pellentesque id nibh tortor id aliquet. Leo a diam sollicitudin tempor id eu nisl nunc mi. Dui vivamus arcu felis bibendum ut. Pharetra convallis posuere morbi leo urna molestie. Adipiscing at in tellus integer feugiat scelerisque. In arcu cursus euismod quis. Dictum non consectetur a erat nam at lectus urna duis. Facilisi nullam vehicula ipsum a arcu cursus. At tempor commodo ullamcorper a lacus vestibulum sed arcu non. Ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit pellentesque habitant. Vitae sapien pellentesque habitant morbi tristique senectus. Eget nullam non nisi est sit amet facilisis. Ipsum consequat nisl vel pretium lectus quam. Elit sed vulputate mi sit amet mauris commodo quis. Pretium fusce id velit ut tortor pretium viverra suspendisse potenti.

To access this article, as well as all CJ+ content and competitions, you will need a subscription to Champions Journal.
Already a subscriber? Sign in
close